Joda. Bedre sent enn aldri? Skulle jo vise og skrive litt om nyttårsaften og hotellet, men istedenfor å gjøre det halvhjertet fordi jeg er daukjørt etter dagens mil på mølla og jobb tar jeg det heller i morgen. Skal si ferien setter sine spor, godt og være tilbake i hvert fall!

Vedsiden av trening og jobb har jeg (ja, faktisk helt alene) klart å somle meg til IKEA og kjøpt hvitevarer til kjøkkenet. Så ja, for de som trodde jeg klarte å holde en deadline på nyoppusset kjøkken til jul nok blir skuffet. MEN nå skjer det i hvert fall saker, bare i litt feil rekkefølge, hihi.

Har bestilt det som må bestilles også ser jeg for meg at vi får komme litt mer inn i hverdagsrytmen igjen før vi braker løs med nedriving.

Jo, også må jeg jo vise min fantastiske flinke svigerinne nok en gang. Hun er både en fryd for øye og en perfekt avslutning på denne kvelden!

NÅ blir det sengen. For en gang skyld er jeg trøtt før klokken 01:00! Natta ♥

2 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *