Helt fantastisk å feire nyttårsaften i minusgrader og tonnevis med snø. Noe mer romantisk og koselig finnes ikke i mine øyne. Vi reiste opp søndagen og der ventet det fire tallerkener med helt nydelige smakskombinasjoner. Menyen lille nyttårsaften besto av:

Min personlige favoritt her var forretten og hovedretten, ytrefileten var helt AMAZING og kommer faktisk fra en gård her i Bergen.

Highland lodge har etter oppussing (som dere ser ble veldig vellykket) satt enda mer fokus på kortreiste og lokale råvarer. Musikk i mine ører og et fint tilbud til de som vil ha en ny og unik smaksopplevelse på tallerkenen.

Highland har videre også valgt å satse på bryllup, med Monica Bjørhovde i spissen som arrangement sjef har de allerede booket inn flere bryllup som skal finne sted til fjells. Og det er ikke rart, med den (ekstreme?) lidenskapen Monica har for bryllupsplanlegning og bryllup generelt.

Highland lodge har også inngått samarbeid med FROST STUDIO som jeg hadde et samarbeid med i forbindelse med bryllupsmagasinet for litt siden. Highland + Frost = MAGI! I hvert fall slik jeg ser det.

Tilbake til maten. På selveste nyttårsaften toppet de ALT med en helt ekstraordinær 6 retters meny. Får vann i munnen av å se på disse bildene. Menyen for nyttårsaften så slik ut:

Mmmm.

Det er tvilsomt siste gangen vi tilbringer både dager og netter her, og jeg kunne skrevet så mye mer. De har blant annet en spa, basseng og treningsavdeling som man bare måper av. Ikke nødvendigvis for størrelsen sin del men alt er så kvalitetsmessig gjennomført.
Da vi var her for nyttårshelgen var vi så opptatt av å nyte både hverandre og stedet at jeg dessverre ikke rakk og ta bilder.
Dette skal dere få se, for jeg er så heldig at jeg mest sannsynlig skal reise opp igjen om bare en to ukers tid for og jobbe, har en del andre ting på kalenderen men jeg håper det løser seg!

Highland har blitt nydelig både på inn og utsiden, se flere bilder og lik dem på facebook her.

Tommel opp for Highland lodge :D

deler av oppholdet er sponset

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *