Elendig tirsdagsblogging. Det var det forresten verdt. For MAKAN til en fantastisk dag i går. Jeg hadde time på Chica klokken 10:30, så det ble rett fra mølle og dusj og inn til byn. Klokken 11 møtte jeg fineste Cathrine og Ann Britt.

Vi skulle bare spise lunsj *kremt* frokost og gå rundt og kikke. Det er jo salg, og vindusshoppingen pleier for meg å være obligatorisk uten at altfor mye blir med hjem da alle godbitene forsvinner først og restene ligger igjen.
Ann Britt var fast bestemt på og ikke åpne lommeboken, men jammen meg klarte ikke hun heller og dy seg.

Det var nok litt mer enn to par sko som ramlet i poser og ble med hjem, var en litt for dyr tur innom japan photo i tillegg. Det blir litt som et barn ved smågodt seksjonen tendenser hver gang. *men.jeg.må.jo.ha.det.og.det.og.det*

Sorte pumps ble brukt mye i julen og de stakkarslige lakkede jeg hadde fra før sang dessverre sitt siste vers da jeg knakk den ene hælen uten at jeg helt husker hvordan. Jeg vil ikke påta meg all skyld, så jeg deler den med bacardi, som jeg jo har et komplisert forhold til, Haha ;)

Stein Inge kalte disse for glitrende stylter, men jeg bare tenker:

Jada, så sånn er det. En fin dag med minner i form av sko, det kan jeg like. Det skal også sies at en slik dag sent vil glemmes, for i går var jeg nemlig ikke hjemme før klokken var godt over 11 på kvelden. Vi hadde altså tilbrakt dagen i byen med shopping, frokost, middag, dessert og drinks i nesten 12 timer. Haha.
Fant til slutt ut at neste gang kan vi like gjerne reise til London :D ingen dumme ideer på bordet i går altså.

Nå bare skravler jeg, siden dagen i går bare ble kos var det litt å ta igjen i dag. Så her har jeg sittet foran dataen i hele dag. Nå skal jeg ta en pause ved å løpe meg en tur. Kjenner formen er ganske bra nå så vi satser på fri flyt!  #makeitcount

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *