Så, tilbake foran skjermen litt senere enn planlagt. Dette har bare vært en helt amazing dag. Sol fra morgen til kveld, og helt knall blå himmel. Litt styr ble det da vi forandret location i siste liten og måtte jakte på sol mellom fjellhøydene, men jeg tror jeg har de bildene som trengs til saken jeg skal gjøre :) Hvis ikke er ikke nydelige Sara vanskelig og be dersom jeg trenger litt flere, største utfordringen blir vel været, som (jeg klarer ikke få sagt det nok) var helt utrolig, ja, rett og slett eventyrlig. JEG synes i hvert fall det var verdt hver eneste minusgrad ;)

Her er en liten smakebit:

Ingen brud uten blomster (i dette tilfelle et forsøk på hjemmelaget brudebukett :p)

Kanskje ikke de mest proffe bildene, men man gjør så godt man kan, jeg tar ihvertfall utfordringen på strak arm! Veldig gøy :)

Skrives vi i morgen?

– Det håper jeg :D

3 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *