And.. she’s back?

Så, ikke nok med at jeg var verdens kjipeste desember blogger 2012, jeg måtte selvfølgelig starte med å sitte på tronen som den kjipeste og furtne januar bloggeren 2013. Og med mindre det finnes en fancy prisutdeling for dette, beklager jeg.

Life has been… Hektisk, faktisk er hektisk en underdrivelse, kaotisk er en mer korrekt beskrivelse. At jeg nå har lagt en uke uten og ha trent, snakket i telefonen (med noen få unntak) og verket i kroppen med halsbetennelse og feber, kunne ikke komt på en dårligere timing.

Nå er jeg i hvert fall oppegående nok til å skrive litt, så jeg får ta det som et godt tegn. Selv om kameraet har lagt litt på hyllen sammen med pc og mobil har jeg likevel fått foreviget noe som ikke innebærer sengeligging, snytepapir og varm te.

I midten av mnd. Fylte Cathrine år, det ble feiret med venninnekos hos henne før det ble en tur på byen som var ment å være liten, men som ble både stor.. og fuktig… på en søndag. Cathrine jobber i bransjen, say no more, ehe.

Opp i alt kaoset glemte jeg og kjøpe kort, så da prøvde jeg å lage et. Det skal faktisk ikke så mye til, og det var ganske kjekt.

Ingen januar uten salg, hverdagslykke.

Jeg flyttet og stokket rundt på skoene mine, har gitt en del til fretex og resten er i det store garderobeskapet i gangen. Likevel måtte jeg ommøblere og kjøpe 6 nye skohyller til walk in for og få plass, men det ble faktisk fint, føler jeg nå har fått utnytt plassen litt mer. (hente.seg.selv.inn.igjen)

For to helger tilbake gikk turen til Geilo og vakre Highland Lodge Hotell. Denne gangen var det en fullbooket jobbehelg i bryllupsammenheng. Brudeparet valgte en helt nydelig dag og et helt eventyrisk vakkert sted for feiring av kjærligheten.  Jeg fikk endelig møte Monica og FROST jentene igjen. SÅ koselig.

Det var egentlig etter denne helgen helsen sa takk for seg, mistenker at det ikke var SÅ lurt å dra ut i over 20 minus uten ull under jeansen ;) lesson learned.

For de som synes det er kjedelig når sånne (forhåpentligvis) engangshendelser forekommer og bloggen ikke blir oppdatert, så er jeg litt flinkere på instagram (@skagevegen) og bloggens facebookside!

Nå går det mot slutten av måneden, og jeg håper alle har hatt en hyggelig start på året.

Vi skrives DEFINITIVT i morgen ♥

6 Kommentarer Kategorier: .

6 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *