Å hjelpes!

Jeg har nesten helt glemt hvordan man blogger, haha! Likevel er det dette jeg holder på med i skrivende stund. Vel, hvis man kan kalle DETTE blogging, blir vel med mas og fjas i første omgang. Jeg loooover jeg skal skjerpe meg, for nå er jeg rett og slett bare nødt!

Nødt til å ta meg selv i nakken og være fortrolig mot de som faktisk gidder å klikke seg innom. Selv om skagevegen.com har vært nede for telling og hengt til tørk i litt for lang tid, er det likevel en del juicy stuff som har pågått både inne og utenfor skagevegens fire vegger.

For det skal nemlig ikke stå på viljestyrke eller latskap her i gården, det er nemlig når «hard work pays off» at alt av blod, svette og tårer blir gjemt og glemt.

Ja, jeg snakker selvfølgelig om bryllupsmagasinets vår 2013 utgave! Og har du ikke kjøpt det enda, bør du gjøre det RASKT! I hvert fall om dere trenger tips til fotofronten på bryllupsdagen, som jeg skrev veldig mange artikler på. Det er så gøy at jeg får oppgaver som jeg spesialiserer meg på, foto er en veldig stor del av hverdagen min.

Selv om det er noen uker siden det kom i butikken, tar jeg meg rett og slett rettigheten med å formidle til dere der ute hvor fantastisk denne reisen har vært. De nærmeste vet at dette er noe jeg virkelig brenner for, det er dette jeg vil, det er dette jeg skal. Skrive, knipse bilder, formidle, dele, erfare og jobbe beinhardt og travelt.

ENDELIG har jeg følelsen av at jeg gjør noe meningsfullt med meg selv, (og for andre for den saks skyld) endelig føler jeg at jeg hører hjemme noe sted, en tilhørighet. Endelig har jeg med hjelp av gode venner og kollegaer fått mer troen på meg selv, tatt sjanser og hatt en mer positiv innstilling.

Sukk, jeg blir jo små rørt bare av å tenke på hvor jeg var for bare 2 små år siden, uten å utdype for mye, så var situasjonen helt annerledes.

Dessverre har det seg sånn at jeg ofte glemmer at alt dette, er takket være en blogg jeg startet for over et år tilbake. Det kan av og til virke som om alt bare dalte ned på et sølvfat, og på en måte så gjorde det kanskje det, men på alle forespørslene jeg har fått så har det blitt referert til bloggen, alltid. Bilder og tekst er det jeg har å takke for at jeg i dag driver med det jeg driver med. Og det skal jeg tenke oftere på, ved å fortsette å legge ut bilder og tekst på blogg i tillegg til magasiner og brosjyrer!

Det skal likevel sies at det nok blir litt andre boller her på bloggen i nærmeste framtid. Det blir nok ikke like mye innsyn i det gode hverdagsliv som nå har blitt snudd på hodet i form av at dagen i store deler tilbringes enten på kontorstolen, ute på oppdrag, i et fotostudio eller kontorstolen igjen. Det vil si at det vil bli mye bryllup, men det er kanskje like greit? Syns det er for lite av skikkelige norske bryllupsblogger der ute, og tro meg, jeg er oppdatert!

Jøsses, skal si jeg fikk skrevet fra meg. Jeg håper at alle har det fint, og at dere vil fortsette å klikke dere innom

Klemmer i fleng!

8 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *