Hei ♥

Håper solen skinner hos dere også! Blir nesten litt bekymret over hvor mye fint vær det har vært her i Bergen i det siste. Sol inne, sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet osv :)

Huset holder nesten på å støve ned etter gårsdagen mest slitsomme mandag, jeg var SÅ trøtt i tryne begge to at det resulterte i to episoder av Top Gear (ja, jeg vet jeg er sær som liker å se på det) til mitt forsvar var det Afrika spesial, og herlighet; DIT må vi bare reise en gang. Helst helt utenfor det som er av sivilisasjon, i en trehytte, litt sånn som i Tarzan. Haha, heldigvis gratis å drømme :)

I dag er det tirsdag, og jeg kjenner at den trøttheten skal legges på hyllen og en solid økt på mølla skal få lov og gi meg tonnevis med energi!

Ha en fin en!

3 Kommentarer Kategorier: .

3 kommentarerKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *