Heisann!

Her kommer et innlegg, helt sikkert med en del skrivefeil, men det får våge seg og jeg får i så tilfelle legge skylden på nytt tastatur og ufattelig dårlig tid!
Absolutt ikke meningen at jeg skulle være så slakk etter jeg var stor i kjeften og sa at NÅ ble det skjerpings! Om det er lov med enda en patetisk unskyldning, så har det vært ymse grunner til slapphet på bloggfronten. For det er ikke rent lite jeg har å gjøre på, og i tillegg kom det en bunke nye oppdrag til bryllupsmagasinet! Kjempe gøy, men veldig veldig hektisk, ihvertfall når det skal inkludere foto, som jeg i aller høyeste grad ikke vil levere fra meg før det er helt perfekt, kvalitet er viktig :)

Jeg holder på å bytte til en ny arbeidsdata, så jeg har ikke så mange bilder å dele med dere akkurat nå ettersom jeg holder på å flytte over alle filer etc. Men noen har jeg, ikke at det relaterer så veldig mye til teksten, haha, men jeg hater bildeløse innlegg ;)

Bildene er uretusjert (hvorfor har det blitt så viktig for meg å påpeke dette? :p) De ligger dog i kø på retusjeringslisten og bildene skal i senere anledning brukes til artikler i bryllupsmagasinet :)

Nå får jeg styre videre, har ikke helt lørdagsfølelsen i dag da to-do listen min er to a4 ark lenger enn i går, men det får heller bare være. Dette er gøy, og enda gøyere blir det når alt kommer på trykk! ♥

God lørdag og frihelg til de som har det :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *