God kveld!

I øyeblikket håper jeg at alle i hele verden har hatt like mye å gjøre i helgen som meg, men det tviler jeg sterkt på, og når jeg tenker på dèt blir jeg dritt sjalu på de som kunne bruke helgen til å slappe av og bare kose seg, haha!
Kos er noe jeg er veldig god på, men nå om dagen så strekker dessverre ikke tiden til, likevel tok vi igjen den etterlengtede fredag og lørdagsfeelingen med pizza og opptak av senkveld nå nettopp.

Jeg har egentlig bare sittet med rumpa på kontorstolen i hele dag, time etter time, like greit i dette ruskeværet som har herjet i dag, for en vind og masse regn, måtte til og med fyre litt i peisen :D I morgen er det tilbake til mandag og min obligatoriske løpe og styrke økt, ingen god mandag uten ;)

Nå er jeg stuptrøtt, og selv om det er et snev av bitterhet med tanken på å stå opp i morgen, trøster jeg meg med at jeg nå veldig snart skal være mye ute i felten på oppdrag. Og det er så gøy.

Skrives skikkelig i morgen, natta ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *