Hei igjen, plutselig var det mandag, og den har gått i en rasende fart! Nå er det på høy tid med et nytt bryllupsinnlegg her på bloggen, og siden jeg skal skrive en del på mote og antrekksfronten hva bryllup angår for bryllupsmagasinet akkurat nå har jeg hentet en del inspirasjon.

Brudepikekjoler er noe som kan være et vanskelig emne når det skal planlegges. Når man ser over budsjettet for bryllupet er dette noe som ofte enten ikke er notert og er derfor usikkert.
Det første og kanskje det viktigste du bør gjøre aller først dersom du skal ha brudepiker, er å velge å spørre dem! Når dette er klart bør det drøftes over hvem som skal stå for betaling.

Her er det utrolig viktig å være ydmyk, uansett utfall om hvem som betaler hva, skal alle føle seg fin og fornøyd. Budsjett kan vi gå nærmere innpå en annen gang, nå er det jakten på brudepikekjolen som gjelder.

Med budsjett og avtale med kommende brudepiker i orden, er det bare å starte jakten. Men hvor skal du jakte og hva skal du se etter? Som i forhåpentligvis nesten alt annet som er planlagt, har du et tema. Enten det er farger eller noe annet. Det er veldig mange som kombinerer brudepikekjolen sammen med sin egen brudekjolejakt, når man da naturlig nok besøker brudesalonger for å finne sin egen brudekjole kan det være fort gjort og se på brudepikekjoler i samme slengen.
Ja, det er gjerne mange fine og luksuriøse kjoler, men vil du sprenge budsjett på dette? Og hva tenker brudepikene? Skal de betale de selv?

Det finnes så utrolig mange andre løsninger, man må bare tenke litt utenfor boksen, og det er gjerne litt vanskelig i øyeblikkets hete i planleggingsfasen.

Internett er din beste venn, søk på brudepikekjoler, og lagre alle bildene/kjolene du liker, søk gjerne etter bilder fra virkeligheten, når brudepikene står sammen og sammen med bruden er det mye lettere å se en helhet.
Sett sammen alle bildene i en kollasj og plukk ut de som er mest aktuelle. Om du tar en ekstra titt på kjolene, tenk; hva er unikt med dem? Hva er spesielt med dem? Og ikke minst; HVOR kan jeg få tak i dem?
Etter å ha tenkt over disse spørsmålene, så vit på forhånd at svaret ikke alltid er i en brudesalong eller en spesiell kjolebutikk.

For å gi dere et eksempel har jeg selv saumfart nettet og satt sammen alternativer til hva jeg syns kunne vært aktuelle brudepikekjoler (om jeg skulle giftet meg igjen, haha).
Nelly.com er en nettbutikk som er veldig populær og jeg handler selv mye derfra, alle kjolene nedenfor er fra nelly.com
Og igjen: TENK at en helt vanlig kjedebutikk har alternativer og aktuelle brudepikekjoler?

Først er det inspirasjon som gjelder:

Let så frem noe lignende, kanskje du til og med finner noe som er enda finere enn det du hadde sett for deg.

Kjole nr 1 her, nr 2 her og nr 3 her

Kjole nr 1 her, nr 2 her og nr 3 her

Gjorde det samme med blått, først inspo:

Så lete

Kjole nr 1 her, nr 2 her nr 3 her og nr 4 (utsolgt i blått) her

Og husk at desto flere forskjellige bilder det er av kjolen, desto lettere blir det og få en visjon over hvordan den vil passe inn. Produktfoto og et foto av en modell med kjolen på kan ha store forskjeller. Nedenfor er det de samme kjolene som er avbildet, modellbilde øverst og produktfoto nederst.

Kjole nr 1 her og nr 2 her

I hope you like, lykke til med jakten ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *