Nok en gang en sen post, huff! Bedre sent enn aldri? Jeg har som alltid de samme unskyldningene på lur, jobb her, rydde der, ordne her, fikse der. I dag har vært en sånn gjør alt mulig dag. Møter, trening, jobb, handling. Du vet den dagen du har sagt til deg selv dagen før  “i morgen skal jeg gjøre ALT”? IKKE gjør det, ta det litt etter litt. Haha, nå er jeg dau sliten, men kan likevel ikke ta kveld før jeg har gjort ferdig nettopp ALT. Og disse timene må jeg hate, helt til jeg i morgen kan nyte det og jobbe i et normalt og stressreduserende tempo, yeah right!

Jaja, så sånn er det. Den rosa nøff-nøff koppen er fyllt med kakao, når den egentlig burde vært fyllt med kaffe OG redbull!

Det è berra å settja i gong!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *