Heisann! Lenge siden sist, som vanlig! MEN er det ikke likbart at bloggen nå ser “normal” ut i ALLE nettlesere? Takk og lov, det har irritert meg fryktelig lenge. For tiden er det mye jobbing, jeg skjønner ikke helt hvordan jeg med konfirmasjoner, bursdager og obligatoriske mai-dager-familie-besøk og ellers mye ekstra-jobbing, skal rekke over alt, men på magisk vis så flyter det avgårde. Riktig nok med noen humper nå og da men ellers så går det meste smertefritt. Er ikke det BRA?

Jeg skal PRØVE å holde tritt med bloggen og bli litt flinkere til å svare på kommentarene og de koselige mailene jeg også får! Noen etterspurte priser på gisaklinikken, og jeg var rimelig sikker på prisene lå på deres egne sider? Ser nå at det kanskje er litt vanskelig og navigere der. Jeg skal sjekke opp :)

Det gjenstår forresten litt småting designmessig på bloggen, som nye farger, ny headerstørrelse og litt annet småknask. Den blir så fin så. Nå må jeg jobbe litt videre, deretter må meg og mannen ut på en del ærender, pappa har nemlig bursdag i morgen, og går med en svæææær gips på armen etter en operasjon, så det er ikke mye effektivitet i han for tiden med bare en arm så jeg planlegger noe litt ekstra koselig til i morgen :D

Nok skravling, let´s do this! God torsdag ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *