For mine med-bergensere er vel snøfallet i dag agurknytt men jeg nevner det likevel. Fy søren! Det er i slike dager det er fint å ha blogg og kamera, for se her hvor varmt, fint, grønt og frodig det var i mai måned for bare ett år siden! Jeg tviler veldig sterkt på at vi vil føle sommerfølelsen denne måneden men hey, jeg husker et år hvor det var 20 grader, sol og blå himmel den 25. september. Det var nemlig året vi giftet oss i 2010, så kanskje sommeren rett og slett har bestemt seg for å komme og gå litt senere i år?
Det er ihvertfall lov å håpe :)

For noen dager eller uker tilbake (deadline.surrehode.modus) var jeg å hentet noen fine bilder hos FROST STUDIO WEDDING PHOTOGRAPHERS. Dere vet jo hvor mye jeg elsker dem men kanskje ikke hvorfor? For det første så kan jo noen av bildene tale for seg:

Nå elsker jo jeg alle bilder som er svart-hvitt, men jeg har alle i farger også :)

Frost Studio er også ganske så aktiv på oppdateringene på facebook, det elsker jeg, minst et nytt og vakkert bilde hver dag, sjekk ut her ♥

Med den interessen for foto jeg har, blir man fort veldig, veldig kresen. Jeg selv føler meg tryggest og mest komfortabel BAK kamera og ikke foran. Siden jeg i jobbsammenheng har vært med dem på jobb, sett haugevis med bilder fra dem og blitt kjent med dem rett og slett følte jeg meg endelig trygg nok til å booke en time for kjærestefotografering.
Det stemmer at Frost Studio spesialiserer seg på bryllupsfotografering men jeg vil tørre å påstå at romantikk og natur er selve definnisjonen på Frost Studio og hva de står for.

Sukk, jeg kunne skrevet en hel bok om hvor flink de er men poenget er fremdeles det samme: Liker du Frost Studio sine bilder kommer du til å elske resultatet dersom DU booker en time til deg selv og din kjære. For min (eller vår *kremt*) del booket vi en time fordi vi har lyst til å pynte opp soverommet og kontoret litt, med noe annet enn bryllupsbilder.
CD’en med bilder blir definitivt med til Thailand for å få unike og spesialdesignede rammer til forstørrelsene. Å, det blir så fint ♥

Nå sitter jeg har og skravle-skriver igjen, mye gøyere enn alt det andre jeg skal gjøre men tenker jeg må ta meg selv i nakkeskinnet og avslutte nå!

Pappa skal få hjemmelaget finnbiff-gryte og noe godt til dessert på bursdagen sin. Han tror bare vi “kommer innom en tur” hihi, tenker det skal smake godt. Tenkte å tilbringe kvelden hos han, med idol og litt vin i glasset. Fredag ♥

NÅ må jeg stikke, jøjjemeg!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *