Hei dere. Bah, jeg er så trøtt! Var kjempe koselig i går, men i det siste har det vært skikkelig tøft på jobbfronten. Med deadlines, mye press og utfordrende oppgaver. Men… Det er jo dette jeg vil gjøre, right? Da kan man ikke gjøre noe annet enn å rette fokus og stå på.
Jeg trenger kanskje ikke å nevne igjen at det var koselig i går, men gjør det likevel. Så koselig at vi ikke var hjemme nærmere halv to i natt. Trøtt som en strømpe i dag, men hva har man ikke redbull til når en ikke kan lytte til kroppen akkurat nå. Selvforskyldt, i know.

Jeg ante og orket ikke å tenke på hva jeg skulle ha på meg i går, så det ble bunad. Det er jo så fint, mannen bærer bunad også, den flotteste mannen i den flotteste bunaden i hele Norge i mine øyne :)

 

Med et lite bildedryss fra gårsdagen tenker jeg det blir det siste dere hører fra meg her på skagevegen i et par uker. Jeg har rett og slett ikke mer tid. Men jeg lover å komme sterkt tilbake!

Tusen takk til alle som stikker innom i mellomtiden og blar i arkivene, dere er gull og ha ♥

3 kommentarer

 • Marianne sier:

  Ingrid! Så flink du har blitt med bloggingen da, nå er det jeg som henger etter! På tide å skjerpe seg skjønner jeg!

  Så fantastisk fine dere var i bunadene deres! =D

  Ha en fin dag!

  • Skagevegen sier:

   Hihi! Flink og flink, som du sikkert ser så har det dabbet av pga. hektiske dager på jobb! Men vet du hva, sånn er det bare noen ganger, tiden strekker ikke til ALT man vil. Men jeg lover å komme sterkt tilbake!

   Tusen takk, forresten! Bunad er jo så fint!

   God 17. mai og klem til deg <3

 • Marianne sier:

  Men da har du en god grunn da i allefall, tiden kan ikke alltid strekke til! Og det finnes mye som er viktigere enn en blogg! :)

  Bunad er så fint! Gleder meg til neste gang jeg får brukt min, er alt for sjelden! :/

  Håper du får ei fantastisk helg! <3Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *