Jammen fikk ikke fru Skage i skagevegen et aldri så lite innfall. Hva skjer? Egentlig ikke så altfor mye, men en god blanding av mas og kjeft fra kjente og ukjente gjorde at jeg i dag kastet meg ut i det. Jeg gir etter, det er ikke hver dag.

Jeg skal trygt påstå at bildebiblioteket har vokst siden sist blogginnlegg i mai (?), så med respekt for mine facebookvenner tar jeg og deler litt her isteden. Hva synes du forresten er det beste med November? Er det Movember-bart/dun/spikermatte, alt regnet eller kulden?

Akkurat i dag syns jeg det beste med November er å se tilbake på mai, da jeg virkelig var besatt av støpenegler, så here goes:

Ja, så sånn er det. Det er heller ikke blitt noe mindre skriving siden sist, så å la fingrene gli like lett på tastaturet som i bloggens glansdager er ganske utelukket inntil videre. Men hvem vet, kanskje jeg får et sykt innfall (det ville vel egentlig vært et anfall om det hadde skjedd) å skrive med litt mer tyngde en gang også.

Ha en fantastisk kveld ♥

3 kommentarer

 • Marianne sier:

  Åh, nå har jeg venta længe på et innlegg fra deg altså! Men godt å se at d er fler enn meg som sliter med blogginga! :) Det beste med november er kulden,snøen og at jula er like rundt hjørne! Og i år liker jeg november ekstra godt, siden vi venter ei lita jente om ei uke! :)

  Ha ei super helg søte du! :D

  • Skagevegen sier:

   Marianne :D

   Tenk at jeg husker deg selv etter flere mnd. siden sist innlogging :D Er absolutt enig i dine “beste med november-synsinger”. Lengter SÅ etter snø. Her i Bergen er det ekstremt vått i dag! Håper du er klar for bilde-mania på bloggen fremover :D :D

   Klem!

 • Marianne sier:

  Hihi! Ja, jeg er klar! :D Var så lykkelig når jeg våknet til snøstorm idag, men dessverre gikk det over til regn! :(

  Gleder meg til å følge med, igjen!

  KlemKommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *