Hei hei!

Værmeldingen for i dag viste en kjempe stor sol og ingen skyer  over hele Bergen. Jeg lar (nesten) aldri slikt vær gå til spille, så jeg booket noen fotograferinger men den solen var ikke å se. Den lå nok bak det ganske så tykke skylaget. Hmpf, så irriterende. De opprinnelige planene og fargene jeg hadde tenkt å bruke gikk da i vasken men det hjelper ikke å bare avlyse alt og surmule, så her er en liten sneak peak på dagens gjøremål. Snøen ligger fremdeles ser dere. Om det bare kunne komt liiiitt mer :)

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

Flere som klør å fingrene etter å pynte til jul? Jeg må nok vente litt til men stemningen er i hvert fall der den skal være, og det er bra. Hater å panikk-suge til meg julestemning en uke før den 24. desember, haha :)

————————————————————————————————————————————————————————————–

Julepynting eller ei, ha en fin torsdag. Snart helg :)

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *