Brrr, kaldesen. Klar for helg folkens? DET er jeg. Jeg blir vekkreist, men har forberedt noen innlegg slik at dere kan koooose dere med litt bryllupsinspirasjon i helgen. I dag har jeg gjort meg klar for hyttetur, ryddet vekk hagemøblene for vinteren og satt opp mat til skageveg-skogens fugler. Har tenkt på det lenge, men da jeg våknet opp til 5-6 dompaper utenfor kjøkkenvinduet  ble det fart i sakene. Er så fint å se på når man kokkelerer.

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

Jeg må fyke igjen for å stryke over alle punktene på to-do listen. Helt fantastisk følelse å pakke med seg ull, marsj støvler og kamera. Bildedryss venter selvfølgelig på mandag! Inntil da må dere ha en fantastisk helg ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *