Hei lørdag ♥

Når dere leser dette koser jeg meg gløgg ihjel på fjellet mid 12 minusgrader og SNØ. Jeg bare elsker vinteren og vinterbryllup enda mer. Det tok sin tid, men jeg har laget et inspirasjonsboard til dere som går med en vinterbrud i magen og til dere som bare vil drømme dere bort. I know i do. Se, bli inspirert og kos dere med litt vinterbryllup på en lørdag

————————————————————————————————————————————————————————————–

-Bilder fra pinterest-

————————————————————————————————————————————————————————————–

Vakkert, ikke sant? Her har man litt av alt. Litt detaljer, litt helhet, lyse, varme og nøytrale farger. Et detaljert fargepalett-innnlegg rettet mot vinterbryllup ligger allerede ute, det finner du her

Denne lørdagen har vært fantastisk og det blir nok både resten av den og søndagen også. Dette har virkelig vært etterlengtet, så tuuusen takk til Linn som inviterte meg med, du er gull ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *