Nei, denne posten skal ikke handle om komposisjoner, lyssetting, lukker, blender eller iso. Denne posten var overhode ikke planlagt til i dag så denne posten tror jeg rett og slett vi skal sette i kategorien impulsiv men samtidig kreativ.

Jeg knipser utrolig mange bilder i løpet av en uke, det skal likevel sies at natur og landskapfotografering ikke er helt i min gate, men når jeg så ut vinduene i dag så jeg ting, på en helt annerledes måte. Jeg så lyset treffe iskrystallene på de visne stråene som stakk opp fra gresset, jeg så solen smelte snø fra kvister på trær og jeg så vinden som forskjøv bakkedampen. Alt dette så jeg, på ganske lang avstand, det er ting og hendelser vi ser vær dag, alt handler bare om å komme nærmere.
Når man først kommer nærmere handler det rett og slett om å skape. Og i dag følte jeg at jeg har gjort det på alle aspekter. Jeg hadde 1001 ting jeg skulle gjøre, i og med at jeg styrer dagene mine ganske fritt i forhold til arbeidsmengde så burde jo jeg være den første i verden til å være impulsiv der og da, men det er ikke alltid så lett når man er et planleggingsmenneske ut til fingerspissene og i tillegg liker å ha hele ukeplanen gjennomført på tirsdag.

I dag tok jeg rett og slett meg selv i nakkeskinnet og handlet på impuls uten å se meg for mye tilbake. Jeg tok med meg kamera, to objektiver og tuslet de 20 meterne nedenfor huset vårt for å komme nærmere alt dette som jeg nevnte over. Og med en LOVNAD på at jeg overhode ikke er noe dreven på sterkt sollys, natur, landskap og komposisjoner i forhold til det så jeg er faktisk ganske fornøyd med resultatet og bildene gir meg så mye følelser.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Skagevegen er en ganske trafikkert vei i rushtiden, og jeg lurer på om de som ikke gidder å stå i kø på Flyplassveien noen gang tenker på hvor fint det faktisk er her. Undertegnede fikk seg litt av en a-ha opplevelse da jeg har gåavstand til dette vakre, som jeg ærlig innrømmer jeg tar for gitt mesteparten av tiden. Etter i dag skal definitivt være flinkere på å komme nærmere ting og vinkle synet slik at man ser annerledes.
Tenk, både i foto og menneskeverden kan så mye gjøres, forandres og skapes om man kommer litt nærmere og ser med et åpent og annerledes syn man enn det man ellers er ganske låst til.  Absolutt noe å ta med videre i begge verdener spør du meg.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Litt mandagsengasjement fra meg ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *