Heisann, og happy adventstid!

Min lovnad til meg selv om å publisere minst et innlegg for dagen frem mot jul ser per dags dato ut til å bli en umulig avtale å holde. Desember er vel hektisk for de aller fleste og jeg har sett at noen av mine medbloggere har det på samme måten.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Jeg tenkte å minne alle som har vært innom Studio Skagevegen i 2013 på julekort tidene vi nå står fremfor.
Siden jeg samarbeider med et fantastisk trykkeri som har nydelige leveringstider er du sikret kortene før jul dersom det bestilles før 15. desember. Og har du ikke vært innom er det også noe vi kan ordne!

————————————————————————————————————————————————————————————–

Send bare en mail til studioskagevegen@gmail.com om det skulle være noe

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *