Kreativitet er noe som må til for at jeg skal trives. Det trenger ikke nødvendigvis å være på interiørfronten, matfronten eller fotofronten men det er som oftest i de tre kategoriene man finner meg. Rødhette er et eventyr jeg alltid har vært fascinert av. Alle vinklinger fra de gamle bøkene, til tegneseriene og til de nyere filmatiseringene har alle sin unike sjarm.
Min gode venninne Catrin er eier av to helt nydelige og snille hunder (går også under beskrivelsen forvokste ulver) av rasen Alaskan Malamute. Vi har vært eier av den fantastiske rasen selv og vet at disse kan man ta med på absolutt alt, også på fotoshoot!

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

Catrin er hundegal og det skal ikke mange klikk til på bloggen hennes for å bekrefte nettopp dette, for en kjekk septemberdag i skogen dette var :)

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *