♥ Torsdag ♥

————————————————————————————————————————————————————————————–

Husker dere fine rødhette(mutte)-Catrin fra tirsdagens post? Jeg fikk jo så god respons på dem så jeg må jo bare vise frem resten av familien. De har to helt herlige unger, og da jeg måtte øve meg på de hersens studiolysene var de ikke vanskelig å be.
Bildene er så som så men det er fine minner likevel, både for meg og forhåpentligvis for dem. På lysfronten har øvelse absolutt gjort mester (i hvert fall betraktelig bedre). Naturlig lys er absolutt min greie mens lamper og blitz? Not so much, men føler likevel det kan være greit å ha en mestringsfølelse og en viss peiling på den biten også når man først skal drive med dette på litt mer enn hobbybasis.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Må også bare reklamere litt for meg selv (lover det ikke skal bli noe form for vane) og si det er et par ledige timer igjen før jul. Ta kontakt på studioskagevegen@gmail.com.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Nå skal jeg få ryddet pulten etter en stor deadline i går også tutler jeg ned på jobb nr 2, hihi :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *