Svipper kjapt innom før jeg må fyke avgårde igjen. Denne snøstormdagen har blitt brukt til innetid. Vi snakker VM i førjulsvask. Og nå kommer julen omsider sakte men sikkert i skagevegen også, gjenstår litt så får ta resten på søndag før pinnekjøttmiddag hos far!
Hele huset vasket – nå gjenstår kun meg selv før det bærer avgårde til KM på bursdagsvors. Blir forhåpentligvis en tidlig kveld for vår del da vi er “litt” avhengig av bil for å komme oss rundt i dette været, frister lite å gå med penklær over jordet for å ta bussen. Også er det jobb i morgen, så fridagen i dag var vel fortjent :)
Tok noen kjappe bilder i forferdelig dårlig lys isted, jeg har jo ikke vist noe av gangen siden vi pusset opp så her er litt detaljer:

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

Hei hå og god fredag ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *