Hello! Litt knot med mobilblogging her,
Så beklager alle skrivefeil og kleine autocorect på forhånd.
Jeg er på farten, er i skrivende stund i Olsvik og mellomlander etter en litt brå gårsdag og bare noen få timer på puten. Nå skal jeg ikke legge noe mellom linjene her, så kan like gjerne skrive at mine planer om en tom mailboks og et skinnende julehus jeg skrev om Igår ikke ble en realitet, snarere tvert imot, det ser nesten verre ut enn det var før jeg begynte. Jaja, jeg håper vi er flere :)

————————————————————————————————————————————————————————————–

På den altfor lange listen over ting som ikke ble noe av 12.12.13 står også forhåndskrevet fredagspost til dere. Idag hadde jeg tenkt å blogge om noe helt annet men det får bli en annen gang.
Jeg har heldigvis et ganske velfyllt bildebibliotek så det er null stress, for på selveste fredag den 13. Bør man holde hode kaldt, smile og tenke på noe helt annet enn overtro og negativitet. Og denne herlige jenten under her hjelper i hvert fall meg godt på vei med nettopp det

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

En GØY og POSITIV fredag den 13. Ønskes dere alle og enhver ❤️

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *