3. søndag i advent ♥

————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————–

I dag ble fatet over nytt fullt ut til Monsen og Hundene på NRK. For en mann og for en lidenskap, liker :)
Noen som har smakt denne nye teen til Lipton? N-A-M Den er helt amazing, jeg er nesten avhengig av en kopp te eller fem i disse tider. Lukten og varmen fra koppen gjør noe med meg, og det er liksom det som gjør kontordagen litt lettere å holde ut.
Nå sitter jeg her og lurer på om jeg starte på en shinings av huset, døgnet har nok en gang altfor få timer og det er så godt å få det gjort når mandagen er der, men Stein Inge lar meg ikke få lov, haha. “kan ikkje du roe deg ned litt”? NEI!

————————————————————————————————————————————————————————————–

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *