Åååå, i dag kjenner jeg mobilen er min beste venn som lar meg ta bilde og blogge til dere. Kjenner også dette blir en veldig masete hverdagspost men det tåler dere ;)
Dagen startet hardt og brutalt uten frokost. Skulle starte dagen hos besteforeldrene mine for en kjapp visitt (mat var jo ikke til å komme unna som vanlig).
Et par timer senere møtte jeg fine Lene til sushilunsj etterfulgt av litt shopping.

Stein Inge ble værende igjen hos bestefar og de for å hjelpe til med noe data greier og da meg Lene var ferdig med alt var han der enda, haha. Så da ble det like greit middag på oss der også og Mmmmmmm, flashback til duk og dekket bord da vi reiste på besøk til Italia.

20131217-223046.jpg

Ikke akkurat speilreflekskvalitet med iPhone men ahhh, det er så fint der, og gjennomført. Fine serviser og
Glass (med vin) på en tirsdag, jeg elsker det og SE den sofaen/benken. Den er gammel den, og faktisk nylig trekt om med et nytt stoff. Nei, jeg må ta med kamera en gang og knipse noen skikkelige bilder. Her er virkelig mye inspirasjon å hente!

Nei, NÅ er denne dagen over og nå er det faktisk under en uke til jul, tenk det, er småstresset men gleder meg likevel ❤️

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *