DET KOKER! Flere som kjenner stressnivået stige til et ubeskrivelig nivå? Haha, og jeg skal jo ikke arrangere julen her hjemme engang. Likevel vil jeg ha et rent og plettfritt hus, en pending-fri mailboks, litt kaker og maaasse god mat i kjøleskapet. I tillegg er fri etter klokken 16:oo på lille julaften noe jeg virkelig verdsetter og skal man få julestemning til å toppe det hele, er det bare å henge i. Nå er klokken 11 på kvelden og vaskemaskinen går, vi har nemlig vært på farten i hele dag. Så i dag blir det et lite bildedryss fra dagen i dag og lar det bli med det.
Etter å ha besøkt pepperkakebyen, gjort koselige innkjøp, møtt jentene til Sushi og vin og ordnet med overraskelsen til pappa (som skal feire julen i nordsjøen) er jeg helt dausliten, kommer nok mest av minimalt med søvn i natten som var, det altfor store glasset med pepsi max klokken 01:00 skulle aldri funnet veien ned i magen min, lærer aldri. MEN alt er absolutt verdt det, det eneste jeg føler jeg mangler nå er snø, men det kan jeg se langt etter innen julaften.

Nei… Det var de bildene da, here goes.

Nå har Stein Inge Håvard på besøk, ikke akkurat vanskelig å skjønne det når man hører u-lyder fra TV og det mest harrye spillet som finnes GTA. Haha, de får styre på, mens jeg gjør liiiitt husarbeid og pakker inn gavene som skal leveres i morgen :)

————————————————————————————————————————————————————————————–

♥ 3 dager igjen ♥

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *