Hei fra Sand Sea Resort utenfor Krabi i Thailand. Her bor vi ♥

Jeg har kjempe lyst til å skrive litt mer utfyllende om både hotellet, området og vår opplevelse, men jeg tenker det blir det mest riktige å gjøre når oppholdet er over, slik at vi får et helhetsinntrykk etter å ha utforsket denne fine øyen enda mer. Vi lider ingen nød her, det er i hvert fall helt sikkert! Det er et nydelig område, egen privat strand (!) og et rom vi er kjempe fornøyd med. Vi har hatt en helt nydelig dag, sånn bortsett fra små elementer som når en random apekatt skremte vettet av meg, min første opplevelse av dårlig thai mat, en krabbe som kneip meg i tåen og en massøse som omtrent har ødelagt ryggene våre. Haha, virkelig, jeg har tatt mye thai massasje før, og de er sterk i klypene alle som en og vondt skal ofte vondt fordrives, men i dette tilfelle er det stikk motsatt. Det kjennes faktisk ut som blåmerker, haha. Jaja, vi tar en ekstra mai thai for den!

Vi har utforsket øyen, fått tak i solbriller til Stein Inge og slappet av både ved basseng og strand. Vi håper alle kjente og kjære, i det fjerne og nære har det bra, helst like bra som oss!
I morgen skal vi utforske øyen enda mer, og forhåpentligvis får vi en avklaring på når vi kommer vi oss avgårde på den store øyhoppingen vi har planlagt, nå er det nemlig en del vind på sjøen, som ikke bare fører til store bølger til selve båtturen men strendene mister all klarhet i vannet fordi bølgene slår så hardt.

Returbillett/billett til neste destinasjon i landet har vi heldigvis ikke bestilt enda (selvfølgelig etter å ha gjort research både på antall flighter og hva prisene ligger på hver dag), så vi kan bli litt lenger dersom det plutselig skulle bli fint nærme planlagt avreisedato, noe som vi absolutt ikke vi rynker på nesen for. Faktisk ganske greit denne backpacker-reisemåten, selv er jeg planlegningsmonster så det har absolutt vært nerver før vi skulle reise. Det har selvfølgelig blitt gjort en del planlegging, men det i mye grovere trekk enn det vi (les:jeg) pleier, kjekt med forandring og kjekt med en enda sterkere eventyrfølelse!
Nå er klokken 23:50 her, og nå tenker jeg vi skal finne sengen, vi har planer om å rekke frokosten i morgen, det gjorde vi overhode ikke i dag, fyfy!

Varm nattaklem fra Sand Sea Resort på Railay Beach ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *