Stranden!

Det er virkelig en fin plass det. Det som er så spesielt med denne, er at den er privat, det er kun hotellets gjester som har tilgang til den. Og med lavsesong i Thailand, er det veldig, veldig fint. Denne stranden er svææær!

I dag har vinden og sjøen roet seg veldig, men vi kom oss dessverre ikke på den øyhoppingen vi hadde håpet på, de lokale sa at det var meldt enda bedre vær i morgen og anbefalte oss og reise i morgen tidlig. Yep, vi er klar.
Dagen i dag har derfor gått med til utforskning av resten av øyen, for den er ganske så stor. Det som er så deilig er at man kan gå akkurat i det tempo man vil, barbent. Her er ingen biler eller trafikk bortsett fra båtene som har en egen havn.
Etter ca. 25 minutters feriegange gjennom grotter og fjell, fant vi en helt nydelig perle av en strand.
Jeg kan ikke fatte at vi i morgen skal til øyer som topper dette, hvor vannet er enda klarere, sanden enda hvitere og korallene enda mer levende. Det blir fint!

God helg alle sammen ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *