Om meg

Jeg heter Ingrid Skage. Jeg er halvt fra Thailand og er født og oppvokst i Bergen.

Skage er etternavnet jeg valgte å bære etter jeg i september 2010 giftet meg med min kjære Stein Inge Skage. Sammen bor vi her i skagevegen hvor han har vokst opp, i barndomshjemmet hvor han tok sine første steg og talte sine første ord.

Huset i skagevegen overtok vi sent i 2011 og har siden den tid pusset opp rom for rom, i prosessen har jeg fått øynene opp for flotte detaljer og hvordan detaljer fort blir helhet. På bloggen deler jeg min oppussing og renoveringserfaring for å inspirere og motivere Ola Nordmann hva interiør angår. Alt dette kan du lese mer om under kategorien bolig & interiør.

Et nøkkelord veldig mange beskriver meg med er kreativ, dette la jeg ingen demper på da Stein Inge og jeg giftet oss i 2010 og arrangerte en fest til ære for kjærligheten.  Vi la ned mye tid til planlegging og detaljer for at vi skulle få det slik vi ønsket.

Etter å ha planlagt mitt eget bryllup, skulle man gjerne tro at man sitter igjen med et veldig fint minne. Og det gjør jeg jo, men jeg hadde også cravings på noe mer. Jeg fortsatte å lage inspirasjonscollager, skrev tips og engasjerte meg på diverse bryllupsforum pluss mye bryllupsrelaterte greier jeg ikke klarte å ta avstand fra.

Jeg begynte så å dele tips, erfaringer og bilder relatert til bryllup på bloggen og det har ført til at jeg i dag jobber som skribent og fotograf for diverse bryllupsmagasin og nettbaserte artikler. Bryllup er noe jeg virkelig brenner for. Les gjerne mer under kategorien bryllup.

Som blogger har jeg vokst, jeg begynte som de fleste andre på en bloggplattform. Bloggen min på blogg.no har eksistert lenge, men med mindre hyppige oppdateringer da interessen ikke var helt der. Det var i 2011 alt startet og ballen begynte å rulle. Rundt nyttår, rundt hus overtakelse, rundt ny jobb, rundt nytt liv – rundt en hverdag som egentlig var for hektisk til å skrive en skikkelig blogg.

Men det var jo så gøy. Knipse bilder, skrive, dele. Få tilbakemeldinger – bare positive tilbakemeldinger. Det gav meg en ekstra piff i hverdagen og ikke minst en motivasjon til å fortsette.
Ettersom jeg hadde en del faste lesere og jeg i tillegg var dritt lei av og ikke få bestemme hva bloggen min skulle inneholde når det kom til design og annonser, bestemte jeg meg for å flytte over til et eget domene. Her føler jeg at jeg har mer kontroll, og all reklame er vekk. Er det ikke fantastisk og klikke seg innpå en nettside hvor blinkede reklame og annonser i alle regnbuens farger, er vekk? Det synes i hvert fall jeg :)

Foto er noe jeg også fatter stor interesse for. Selv om jeg liker å skrive, er det ikke alltid ord kan formidle på samme måte som et bilde. Det er sjelden jeg har et blogginnlegg uten bilder, men av og til så hender det at jeg deler foto oppdragene mine. De fleste jeg deler er så klart (av hensiktsmessige grunner) av min kjære modell, May Helen, som er søsteren til Stein Inge. Hun er utrolig dyktig og gjør akkurat som jeg ber om!

Flere bilder finner du under kategorien foto. For mer info ang. oppdrag etc. kan du klikke deg inn her eller på “foto” på menyen øverst på siden.

Jeg ELSKER forresten å stå på kjøkkenet og kokkelere, jeg er sterk motstander av matrevolusjonen som Norge nå går inn i, med sukker i brød, omelett på kartong (?) og en kjøkkenskuff full av Toro poser. Dette reflekterer jeg over i nesten hvert eneste mat innlegg. Du finner også gode og fristende oppskrifter under kategorien oppskrifter.

Denne bloggen omhandler også mye hverdag, for mer informasjon kan du klikke deg gjennom de andre kategoriene på bloggen, bruk gjerne søkefeltet også!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *